Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın güvenlik hollerinin cidar, tavan ve ayaında tek cihetıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılması gerekir.

 Mimarinın partner merdivenlerinin yangın ve öteki ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının şık standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını tespit etmek için kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki esrar, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı koşulların öbür katlara geçişini engellemek veya olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın kapıları kabilinden bina emniyetliği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına allıkınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın veya ivedi hâl vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden Yangın Çıkış Kapısı sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel bapların yerı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı silsile otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göreceksiniz ki bu denli mürtefi kaliteli yangın baplarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve elan az onarım gerektirir.

Report this wiki page